Over Ons

Het pand waarin de galerie is gevestigd in het oudste gedeelte van Dordrecht.

Het was een aanlegplaats voor de binnenvaart met winkels vol touw en staaldraad en cafés, een drukke buurt. Het koopmanshuis lag vroeger vol met goederen voor de scheepvaart. Het staat en hangt inmiddels vol met kunst.

Maurice Vrolijk heeft er voor gekozen met een vaste groep kunstenaars, gerenommeerd en aanstormend talent, een duurzame relatie op te bouwen.

Dit om het werk van een kunstenaar optimaal te kunnen presenteren maar vooral om de ontwikkeling van een kunstenaar te kunnen blijven volgen.
Per jaar organiseert de galerie vijf tot zes exposities. Daarmee geeft hij de kunstenaar het platvorm om regelmatig zijn werk te exposeren.

Advies is belangrijk voor iedere kunstliefhebber, wij gaan graag met u in overleg over de kunstenaars uit onze collectie.

Maurice Vrolijk

Galeriehouder

Maurice Vrolijk heeft al tal van ondernemingen gehad maar de kunstgalerie bevalt hem het meest. Hij is Art Galerie Maurice Vrolijk begonnen in 1996. Kunst is een grote passie van Maurice en hij is elke dag blij dat zijn werk gelijk staat aan zijn hobby. Maurice is een echt gezelschapsmens en helpt u graag in de keuze van zijn heerlijke Portugese wijnen en zijn prachtige kunst.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Ontvang e-mails over de actuele collectie, acties, exposities en meer! Nu inschrijven = 1 gratis artcoin